Right click is disabled.
logo

За мен

ЗА МЕН

Фотографско студио GabriellaDimitrova работи в сферата на рекламната и портрена фотография в продължение на четири години.

Студиото се стреми да изгражда модерно визуално съдържание за Вашия бранд и рекламни цели. Главен приоритет е и заснемането на креативни, емоционални портрети, както в комерсиалната сфера, така и извън нея. Студио GabriellaDimitrova разполага с 80кв.м. работна площ в град Русе, подходящи за изграждане на различни декори, които ще допринесат за уникалността на желания от Вас краен продукт.

GabriellaDimitrova работи с преносимо фотографско оборудване, което позволява осъществяването на фотографски проекти извън фотографско студио. Заснемане на портретни фото сесии на открито или на специално избрана за целта локация.

Габриела Димитрова започва да се занимава с фотография през 2012 година в град Русе. В този период тя работи в различни фотографски сфери: клубна, семейна, събитийна, продуктова и рекламна фотография.  Общото между всички тях е човешкият образ – портретът. Контактите, опитът и работата с различни хора я мотивират да открива смели решения, с цел изграждане на свой собствен стил в фотографията.

Ако търсите предизвикателство и креативност, това е мястото, на което ще ги откриете.

Портретна фотография

Портретът е инструмент, който може да разкаже история, без да е подкрепен с думи. Пресъздавам декори както на открито, така и в студио. Ако имате интерес, не се колебайте да разгледате портфолиото за повече информация.

Събития

Спомените са безценни, затова когато присъствам на семейно, фирмено или друг вид събитие, за мен е важно да запазя тези спомени във времето. За целта използвам журналистичен стил и се старая да запазя случващото се възможно най-естествено и неподправено.

Рекламна фотография

Дигитализиране на продукти за онлайн магазин и създаване на артистична визия за Вашият бранд. Колкото по-смела е идеята, толкова по-оригинален ще бъде крайният продукт. Позволете си да бъдете различни.

Ако това, което виждате Ви харесва, позволете ми да разкажа Вашата история!