Right click is disabled.
logo

За мен

Suivez les instructions. Veillez à prendre votre antidépresseur conformément aux instructions du médecin. Ne sautez pas ou ne modifiez pas votre dose, et n'arrêtez pas de prendre vos pilules dès que vous commencez à vous atarax sans ordonnance sentir mieux. L'arrêt prématuré du traitement est associé à un taux de rechute élevé et peut provoquer de graves symptômes de sevrage.

Méfiez-vous des interactions médicamenteuses. La consommation d'alcool peut atténuer les effets de certains médicaments antidépresseurs. Des interactions médicamenteuses dangereuses peuvent également se produire lorsque des ISRS ou des IRSN sont pris avec des anticoagulants, atarax en ligne france des analgésiques sur ordonnance ou des antihistaminiques que l'on trouve dans de nombreux médicaments en vente libre contre le rhume et les allergies, ainsi que dans des aides au sommeil. Consultez toujours votre médecin ou votre pharmacien avant de combiner des médicaments.

Фотографско студио GabriellaDimitrova работи в сферата на рекламната и портретна фотография, като започва своя път през 2015 година.

Студиото се стреми към изграждане на модерно визуално съдържание за вашия бранд и рекламни цели. Главен приоритет е и заснемането на креативни, емоционални портрети, както в комерсиалната сфера, така и извън нея. Студио GabriellaDimitrova е базирано в град Русе и разполага с 80кв.м. работна площ. Това не изключва приемане на ангажименти извън територията на града. Благодарение на всички социални канали съм работила с чуждестранни клиенти, координирайки цялата организация от разстояние. Разполагам с професионална фотографска техника, която може да осъществява проекти, както в студийна среда, така и на определена от клиента локация.

Опитът и уменията ми трансформират комуникацията с моите клиенти в изключително приятен и лесен начин за взаимно споделяне на идеи и създаване на уникална визуална концепция, която със сигурност остава отпечатък след себе си.

Извън фотографските си способности, аз съм човек, който може да ви посъветва и насочи към креативни решения, които гарантирано ще останат забелязани. Всеки продукт има своя характер и заслужава завършен почерк. Всеки човек и лична история имат нужда от наблюдател, който да преразкаже най-чистата емоция от един миг.

През целия ми път като фотограф съм работила в различни фотографски сфери. Общото между всички тях е човешкият образ – портретът. Работата ми с различни хора ме мотивира да откривам смели решения, откривайки свой собствен стил в фотографията.

КАКВО МЕ ОТЛИЧАВА:

1. Професионално отношение:

За мен е от изключителна важност да посрещам клиентите си с отговорност и пълна готовност да им предоставя най-доброто, на което съм способна. Всеки нов проект е възможност за надграждане и изучаване в нова сфера във и извън фотографията.

2. Креативни решения и качество:
Извън работата ми на изпълнител фотограф, аз имам отговорната задача да изслушам идеите и очакванията на моите клиенти. В процеса на обсъждане аз винаги съм готова да представя допълнителни детайли, които биха подобрили вече изложената визия десетократно. Подкрепен с качество и категоричност крайният продукт гарантира индивидуалност и оставя следа след себе си.

3. Професионално оборудване:
Моето студио разполага със свободно пространство от 80кв.м. Оборудвано с фотографска техника и различни възможности за създаването на креативни декори и фотографски сцени. Работя предимно с мобилно осветление, което лесно може да бъде изнесено на локация, което ми позволява да приемам различни по мащаби и местоположение проекти.

4. Хъс и емоция:

На първо място фотографията за мен е истинско желание и любов. Чиста емоция и изживяване. Най-искрено казано това е най-силното перо, което ме отличава като фотограф. Човек, който обича работата си и я върши с огромно удоволствие се познава от километри. Всеки нов проект е приключение, от запознаване с темата, през снимачния процес, пост обработката чак до  предаването на крайния продукт.

5. Бързи срокове за обработка
Независимо дали работя с физически или частни лица крайната цел винаги е клиентът да остане доволен. Едно от важните условия това да се случи е максимално най-късия срок за обработка и предоставяне на крайните файлове. Това важи с двойна сила, когато творим в сферата на рекламната и продуктова фотография. Отговорно балансирам между безкомпромисно качество и бързина на работа.

Портретна фотография

Портретът е задължителна част от фотографията. Портретна фотосесия може да се заснеме, както на открито, така и в студио. При запитване по телефона, винаги обсъждаме плюсове и минуси на двата типа работен процес. Моето фотографско студио разполага с достатъчно пространство, за подготовка на модели или продукти за рекламна и продуктова фотография. Този тип фотографска сесия може да бъде лична, бизнес или фотосесия по време на бременност.  За повече информация относно портретна фотография споделете вашето запитване, с радост ще ви върна подробна информация.

Сватбена Фотография

Сватбена фотография за вашия най-специален ден. От първите мигове на подготовка за булката, до разрязване на тортата. Всеки детайл от този ден е изключително важен за мен. Да бъде видян и преразказан с много отношение и любов, максимално точно до истината. Целодневен десет часов снимачен ден или организация по ваше желание и идеи, аз съм тук да изслушам и обсъдя с вас абсолютно всичко важно! Услугата включва фотографско заснемане на всички ритуали, украса, подготовка, тържество и сватбена фотосесия.

Семейна фотография

Семейната фотография е сферата, в която се чувствам изключително свободна и в свои води.  Ако в рамките на няколко минути успея да получа усмивки в отговор, фотосесията гарантирано ще има щастлив край. Аз като артист обичам да подготвям изчистени декори в студиото, много често такива дори не присъстват, а биват подготвени специално за даден повод. Фотосесията е с продължителност от 60 минути,  защото  децата имат нужда от време за адаптация.  При желание споделете вашето запитване, с радост ще ви върна подробна информация.

Рекламна фотография

Тук ще получите подробна консултация и професионално отношение към всяко ваше запитване и идея. Ще създадем артистична фотографска визия и ще се справим със всички крайни срокове, като поставим на челни позиции, това което предлагате вие. Получавате качествени фотографски изображения в различни размери и формати, специално създадени по вашите изисквания и нужди. Заедно ще обсъдим подготовката на продуктите, аранжиране, осветление и изграждане на подходящ декор. Свържете се с мен, за да обсъдим вашата идея.